GEZICHTSSCHILDEN VOOR MEERVOUDIG GEBRUIK

 

COVERONE GEZICHTSSCHILD

Het CoverOne gezichtsschild voldoet als extra bescherming en biedt een volledige frontale bescherming van het gehele gezicht (ogen, neus en mond) tegen spatten en druppels. CoverOne biedt de gewenste extra bescherming. 

Het CoverOne gezichtsschild heeft de officiële CE markering en voldoet hiermee aan alle richtlijnen en normen vanuit de Europese Unie op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu welke een vereiste zijn voor persoonlijke beschermingsmiddelen.

Het CoverOne gezichtsschild voldoet daarmee aan de veiligheidseisen van de inspectie van SZW en is voorzien van het wettelijk verplicht NEN - EN 166 certificaat, waarbij naast de voorkant ook de zijkanten van het gezicht beschermd worden tegen spatten.

COVERONE GEZICHTSSCHILD

VOOR KINDEREN

Speciaal voor kinderen het CoverOne gezichtsschild voor bescherming van het gehele gezicht (ogen, neus en mond).

Deze kids versie heeft een comfortabele pasvorm en is aangepast naar het hoofdformaat van kinderen. 

Het CoverOne gezichtsschild voor kinderen voldoet aan alle richtlijnen en normen vanuit de Europese Unie op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. 

Het CoverOne gezichtsschild beschermd kinderen tegen spatten en vochtdruppels aan de voorkant maar ook aan de zijkant. Het vizier is flexibel en kan tevens omhoog worden gedraaid.

 
 

COVERONE

Overmaat 30

6831 AH Arnhem

Nederland

Reg. nr. 7377464

Official Country Distributor

NL + BE

CoverOne gelaatsscherm zorg