DSE Teamwear is officiële distributeur van de CoverOne gezicht beschermende schilden voor de Nederlandse en Belgische markt.

Het CoverOne gezichtsschild voldoet als extra bescherming en biedt een volledige frontale bescherming van het gehele gezicht (ogen, neus en mond) tegen spatten en druppels. CoverOne biedt de gewenste extra bescherming. 

Het CoverOne gezichtsschild heeft de officiële CE markering en voldoet hiermee aan alle richtlijnen en normen vanuit de Europese Unie op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu welke een vereiste zijn voor persoonlijke beschermingsmiddelen.

Het CoverOne gezichtsschild voldoet daarmee aan de veiligheidseisen van de inspectie van SZW en is voorzien van het wettelijk verplicht NEN - EN 166 certificaat, waarbij naast de voorkant ook de zijkanten van het gezicht beschermd worden tegen spatten.

 

De CoverOne gezichtsschilden worden geproduceerd in Polen onder toezicht van de Poolse overheid en voldoen aan alle veiligheidseisen.

De gezichtsschilden worden gedragen bij 90% van de Poolse ziekenhuizen, ministeries, zorginstelling, laboratoria en verschillende supermarkt ketens zoals o.a. de Lidl en Aldi. 

 

DSE Teamwear is de officiële distributeur en levert uitsluitend aan business to business met een minimale afname van 500 stuks. 

Officiële Distribiteur:

COVERONE

Overmaat 30

6831 AH Arnhem

Nederland

+31 6 45638262

info@cover-one.nl

Contact

Bedankt voor uw bericht!