CoverOne gezichtsscherm.png

Het CoverOne gezichtsscherm als onmisbaar, persoonlijk beschermingsmiddel

De veiligheid van het personeel wordt verhoogd door het gebruik van een gezichtsscherm, bij kans op besmettingsgevaar, o.a. corona/covis-19. Het speciaal ontworpen CoverOne gezichtsscherm beschermt het gehele gezicht, inclusief de ogen, mond en neus.

Het houdt besmettelijke druppeltjes van personen die hoesten of niezen tegen. Daarnaast biedt het unieke gezichtsscherm de oplossing in die situaties, waarbij medewerkers regelmatig worden geconfronteerd met kleine stofdeeltjes in de lucht of bij kans op spetters en spatten.

Gezichtsschermen: Essentieel bij o.a. corona/covid-19

Gezichtsschermen zijn van essentieel belang voor personen die werkzaam zijn in een branche, waarin het verstandig is c.q. genoodzaakt is dat men zich goed beschermt tegen potentiële ziektekiemen. Een gezichtsscherm draagt bij tegen de verdere verspreiding van besmettelijke ziektes. Deze hygiënemaatregel minimaliseert de kans op contact met virussen, bacteriën, ziektekiemen en vuil.

Het gezichtsscherm van CoverOne is herbruikbaar en bestaat uit een doorzichtige kap van transparante kunststof. Een verstelbare band zorgt dat het gezichtsscherm goed op het hoofd past. Het gezichtsscherm is vooral essentieel voor die beroepen, waarbij men dicht bij cliënten werkt. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan vooral de zorg, maar ook aan kappers, koks, opticiens, instructeurs, magazijnmedewerkers, etc.

CoverOne gezichtsscherm voor
CoverOne gezichtsscherm voor zijkant
CoverOne gezichtsscherm zijkant
CoverOne gezichtsscherm achter

Besmetting met virussen voorkomen door een gezichtsscherm

Het dragen van een gezichtsscherm voor het gezicht is aan te raden als men in de buurt komt van patiënten die besmet zijn met een levensbedreigend virus, bijvoorbeeld een nieuw coronavirus. Men voorkomt zo dat men zelf een infectie oploopt in de nabijheid van zieke, besmette personen. Het gezichtsscherm houdt druppels besmettelijk vocht uit de mond van patiënten tegen. Het is perfect te combineren met het dragen van een mondkapje en vormt zo een optimale bescherming, vooral bij situaties waarbij medewerkers extra risico lopen. 

 

Het speciale CoverOne gezichtsscherm is eenvoudig te reinigen en is dus meervoudig te gebruiken. Gezichtsschermen dragen bij aan een effectieve preventie van besmettingen in tal van omgevingen. Kijk welke beschermende maatregelen in een specifieke situatie nodig zijn en draag de speciale CoverOne gezichtsscherm als dit bij de situatie past. Met het CoverOne schild voor het gezicht heeft u spat bescherming bij verschillende situaties.

Pluspunten van gezichtsschermen:

De inzet van het CoverOne gezichtsscherm heeft vele pluspunten: 

  • Persoonlijk beschermingsmiddel dat verspreiding van virussen voorkomt; 

  • Veiligheid voor medewerkers, patiënten en klanten; 

  • Houdt vuil, bacteriën en virussen tegen; 

  • Schermt mond, neus en ogen af; 

  • Goed zicht dankzij doorzichtige kunststof; 

  • Verstelbaar; 

  • Licht van gewicht;

Let op: het dragen van een gezichtsscherm biedt slechts gedeeltelijk bescherming. Wees er van bewust dat er een open ruimte blijft tussen het gezicht en het scherm. Het gezichtsscherm is uiteraard goed te combineren met het dragen van een mondkapje, waardoor de kans op contact verder wordt geminimaliseerd.

Klik hier voor de product specificaties van de CoverOne gezichtsscherm.

Het unieke CoverOne gezichtsscherm is te koop via de groothandel bij Cover-One Nederland. Voorlopig alleen leverbaar vanaf minimaal 500 stuks. Wij zorgen voor een zo spoedig mogelijke levering, maar door de enorme toeloop is er vooralsnog sprake van een levertijd van min 2-4 weken. Wij werken er momenteel hard aan om de productiecapaciteit te verhogen en de levertijd aanzienlijk te verkleinen!

Meer weten over de gezichtsschermen van CoverOne?

Heeft u specifieke vragen of wensen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons team via info@cover-one.nl of bel 06-45638262