Header CoverOne gezichtsschild

Het CoverOne gezichtsschild als onmisbaar, persoonlijk beschermingsmiddel

De veiligheid van het personeel wordt verhoogd door het gebruik van een gezichtsschild, bij kans op besmettingsgevaar, o.a. corona/covis-19. Het speciaal ontworpen CoverOne gezichtsschild beschermt het gehele gezicht, inclusief de ogen, mond en neus.

Het houdt besmettelijke druppeltjes van personen die hoesten of niezen tegen. Daarnaast biedt het unieke gezichtsschild de oplossing in die situaties, waarbij medewerkers regelmatig worden geconfronteerd met kleine stofdeeltjes in de lucht of bij kans op spetters en spatten.

Gezichtsschilden: Essentieel bij o.a. corona/covid-19

Gezichtsschilden zijn van essentieel belang voor personen die werkzaam zijn in een branche, waarin het verstandig is c.q. genoodzaakt is dat men zich goed beschermt tegen potentiële ziektekiemen. Een gezichtsschild draagt bij tegen de verdere verspreiding van besmettelijke ziektes. Deze hygiënemaatregel minimaliseert de kans op contact met virussen, bacteriën, ziektekiemen en vuil.

Het gezichtsschild van CoverOne is herbruikbaar en bestaat uit een doorzichtige kap van transparante kunststof. Een verstelbare band zorgt dat het gezichtsschild goed op het hoofd past. Het gezichtsschild is vooral essentieel voor die beroepen, waarbij men dicht bij cliënten werkt Denk bijvoorbeeld niet alleen aan vooral de zorg, maar ook aan kappers, koks, opticiens, instructeurs, magazijnmedewerkers, etc.

CoverOne gezichtsschild voor
CoverOne gezichtsschild voor zijkant
CoverOne gezichtsschild zijkant
CoverOne gezichtsschild achter

Besmetting met virussen voorkomen door een gezichtsschild

Het dragen van een gezichtsschild voor het gezicht is aan te raden als men in de buurt komt van patiënten die besmet zijn met een levensbedreigend virus, bijvoorbeeld een nieuw coronavirus. Men voorkomt zo dat men zelf een infectie oploopt in de nabijheid van zieke, besmette personen. Het gezichtsschild houdt druppels besmettelijk vocht uit de mond van patiënten tegen. Het is perfect te combineren met het dragen van een mondkapje en vormt zo een optimale bescherming, vooral bij situaties waarbij medewerkers extra risico lopen. 

 

Het speciale CoverOne gezichtsschild is eenvoudig te reinigen en is dus meervoudig te gebruiken. Gezichtsschilden dragen bij aan een effectieve preventie van besmettingen in tal van omgevingen. Kijk welke beschermende maatregelen in een specifieke situatie nodig zijn en draag de speciale CoverOne gezichtsschild als dit bij de situatie past. Met het CoverOne schild voor het gezicht heeft u spatbescherming bij verschillende situaties.

Pluspunten van een schild voor het gezicht:

De inzet van het CoverOne gezichtsschild heeft vele pluspunten: 

  • Persoonlijk beschermingsmiddel dat verspreiding van virussen voorkomt; 

  • Veiligheid voor medewerkers, patiënten en klanten; 

  • Houdt vuil, bacteriën en virussen tegen; 

  • Schermt mond, neus en ogen af; 

  • Goed zicht dankzij doorzichtige kunststof; 

  • Verstelbaar; 

  • Licht van gewicht;

Let op: het dragen van een gezichtsschild biedt slechts gedeeltelijk bescherming. Wees er van bewust dat er een open ruimte blijft tussen het gezicht en het scherm. Het gezichtsschild is uiteraard goed te combineren met het dragen van een mondkapje, waardoor de kans op contact verder wordt geminimaliseerd.

Klik hier voor de product specificaties van de CoverOne gezichtsschild. 

Speciale gezichtsschild; bestel snel i.v.m. levertijden!

Het unieke CoverOne gezichtsschild is te koop via de groothandel, via DSE Teamwear of direct bij Cover-One Nederland. Voorlopig alleen leverbaar vanaf minimaal 500 stuks. Wij zorgen voor een zo spoedig mogelijke levering, maar door de enorme toeloop is er vooralsnog sprake van een levertijd van min 2-4 weken. Wij werken er momenteel hard aan om de productiecapaciteit te verhogen en de levertijd aanzienlijk te verkleinen!

Meer weten over het speciale gezichtsschild van CoverOne?

Heeft u specifieke vragen of wensen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons team via info@cover-one.nl of bel 06-45638262