header landingspag spatscherm.png

Het CoverOne gezichts-spatscherm als onmisbaar, persoonlijk beschermingsmiddel

De veiligheid van het personeel wordt verhoogd door het gebruik van een gezichts-spatscherm, bij kans op besmettingsgevaar, o.a. corona/covis-19. Het speciaal ontworpen CoverOne spatscherm beschermt het gehele gezicht, inclusief de ogen, mond en neus.

Het houdt besmettelijke druppeltjes van personen die hoesten of niezen tegen. Daarnaast biedt het unieke spatscherm de oplossing in die situaties, waarbij medewerkers regelmatig worden geconfronteerd met kleine stofdeeltjes in de lucht of bij kans op spetters en spatten.

Spat bescherming voor het gezicht: Essentieel bij o.a. corona/covid-19

Spatschermen voor het gezicht zijn van essentieel belang voor personen die werkzaam zijn in een branche, waarin het verstandig is c.q. genoodzaakt is dat men zich goed beschermt tegen potentiële ziektekiemen. Een spatscherm voor het gezicht draagt bij tegen de verdere verspreiding van besmettelijke ziektes. Deze hygiënemaatregel minimaliseert de kans op contact met virussen, bacteriën, ziektekiemen en vuil.

Het gezichts-spatscherm van CoverOne is herbruikbaar en bestaat uit een doorzichtige kap van transparante kunststof. Een verstelbare band zorgt dat het gezichts-spatscherm goed op het hoofd past. Het spatscherm is vooral essentieel voor die beroepen, waarbij men dicht bij cliënten werkt. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan vooral de zorg, maar ook aan kappers, koks, opticiens, instructeurs, magazijnmedewerkers, etc.

CoverOne spatscherm voor
CoverOne spatscherm voor zijkant
CoverOne spatscherm zijkant
CoverOne spatscherm achter

Besmetting met virussen voorkomen door een gezichts-spatscherm

Het dragen van een spatscherm voor het gezicht is aan te raden als men in de buurt komt van patiënten die besmet zijn met een levensbedreigend virus, bijvoorbeeld een nieuw coronavirus. Men voorkomt zo dat men zelf een infectie oploopt in de nabijheid van zieke, besmette personen. Het spatscherm voor het gezicht houdt druppels besmettelijk vocht uit de mond van patiënten tegen. Het is perfect te combineren met het dragen van een mondkapje en vormt zo een optimale bescherming, vooral bij situaties waarbij medewerkers extra risico lopen. 

 

Het speciale CoverOne spatscherm voor het gezicht is eenvoudig te reinigen en is dus meervoudig te gebruiken. Spatschermen dragen bij aan een effectieve preventie van besmettingen in tal van omgevingen. Kijk welke beschermende maatregelen in een specifieke situatie nodig zijn en draag de speciale CoverOne spatscherm als dit bij de situatie past. Met het CoverOne scherm voor het gezicht heeft u spat bescherming bij verschillende situaties.

Pluspunten van een spatscherm voor het gezicht:

De inzet van het CoverOne gezichts-spatscherm heeft vele pluspunten: 

  • Persoonlijk beschermingsmiddel dat verspreiding van virussen voorkomt; 

  • Veiligheid voor medewerkers, patiënten en klanten; 

  • Houdt vuil, bacteriën en virussen tegen; 

  • Schermt mond, neus en ogen af; 

  • Goed zicht dankzij doorzichtige kunststof; 

  • Verstelbaar; 

  • Licht van gewicht;

Let op: het dragen van een spatscherm biedt slechts gedeeltelijk bescherming. Wees er van bewust dat er een open ruimte blijft tussen het gezicht en het scherm. Het spatscherm is uiteraard goed te combineren met het dragen van een mondkapje, waardoor de kans op contact verder wordt geminimaliseerd.

Klik hier voor de product specificaties van de CoverOne gezichts-spatscherm.

Speciale gezichts-spatschermen; bestel snel i.v.m. levertijden!

Het unieke CoverOne spatscherm is te koop via de groothandel bij Cover-One Nederland. Voorlopig alleen leverbaar vanaf minimaal 500 stuks. Wij zorgen voor een zo spoedig mogelijke levering, maar door de enorme toeloop is er vooralsnog sprake van een levertijd van min 2-4 weken. Wij werken er momenteel hard aan om de productiecapaciteit te verhogen en de levertijd aanzienlijk te verkleinen!

Meer weten over de spatschermen van CoverOne?

Heeft u specifieke vragen of wensen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons team via info@cover-one.nl of bel 06-45638262